IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞI ZAMAN ŞİİR DİNLETİSİ

28.05.2024 tarihinde saat 14.00'da AKM C salonda  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Ana Bilim Dalı öğrencileri ve hocaları tarafından "Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman" isimli şiir dinletisi gerçekleştirildi.
Türkçe Öğretmenliği lisans öğrecileri Ahmet İlhan MUNAR, Ali Rıza HARMANKAYA, Ahmet Enes ELİK, Beyza ÇOLAK, Fatma Pınar MENCİK, Hatice CEYLAN, İlayda Hatun TURAN, İlayda Dicle VAROL, Melikşah SARAÇ, Muhammet İbrahim ÖZTÜRK, Nisa Nur DOĞAN, Sümeyye AYAZ, Zeynep GÜLEN; Mühendislik fakültesi öğrencisi Ali Emirhan YILMAZ ve Türkçe Öğretmenliği Ana Bilim Dalı hocalarından Dr. Gülan KALI, Dr. Handan ÇELİK ve Dr. Zeynep Ezgi UYSAL'ın görev aldığı etkinliğe katılımları için üniversitemizin değerli öğrencilerine, öğretim elemanlarına ve tüm saygıdeğer konuklarımıza teşekkür ederiz.

Son Güncelleme : 29.05.2024 14:03 Okunma Sayısı : 247