TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI AKREDİTASYON DUYURUSU

2019-2020 Güz yarıyılında başlatılan akreditasyon sürecimiz tamamlanmış olup, Eğitim Fakülteleri Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından programımız akredite edilmiştir.

Aynı zamanda Fakültemiz, Eğitim Fakülteleri arasında bir defada ve aynı anda 10 program ile akreditasyon sürecine başvuran ve tamamı akredite edilen ve aynı zamanda en fazla akredite edilmiş programa sahip tek fakülte olmuştur.

Ana bilim dalımızın kalite göstergelerinden biri olarak, siz değerli öğrencilerimizi, öğretmen yeterlikleri doğrultusunda yetiştirmek ana amacımız olup bu doğrultuda çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu başarıda katkısı olan üniversitemiz ve fakültemiz idaresi ile ana bilim dalımız öğretim elemanlarına yoğun emek ve çabalarından dolayı teşekkür ederiz.

Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanlığı

Son Güncelleme Tarihi : 17.07.2020 16:07 Okunma Sayısı : 871